E-learning

Mednet e-learning is een online nascholingsmodule, die u bijschoolt over een specifiek (huisartsgeneeskundig) onderwerp. De modules bestaan uit achtergrondinformatie, links naar relevante standaarden of richtlijnen en er is is veel ruimte voor casuïstiek. De modules zijn gratis te maken en geaccrediteerd door bureau Cluster 1. Na inschrijving met uw BIG-nummer en het voldoende maken van de toets, worden uw punten eens per maand bijgeschreven in GAIA. Mednet e-learning is primair bedoeld voor BIG-geregistreerden.


Geplaatst op 29/04/2019 - 09:44  in: E-learning

Osteoporosis – VERO subgroup analyses results

Nu teriparatide volgens de indicaties voorgeschreven kan worden, is het van belang om inzichtelijk te krijgen welke patiënten er gebaat zijn bij een behandeling met dit middel. Deze geaccrediteerde e-Learning van de VERO-subgroep analyse, een verdieping op de VERO-studie, kan u hierbij helpen.

Lees het hele artikel omtrentOsteoporosis – VERO subgroup analyses results


Geplaatst op 18/02/2019 - 15:52  in: E-learning

E-learning Therapietrouw bij de behandeling van diabetes mellitus type 2

Deze e-learning zal uw inzicht vergroten in het belang van therapietrouw en de oorzaken van therapieontrouw. Tevens krijgt u handvatten aangereikt om therapietrouw bij die specifieke patiënt in uw praktijk te vergroten.

Lees het hele artikel omtrentE-learning Therapietrouw bij de behandeling van diabetes mellitus type 2


Geplaatst op 08/10/2018 - 14:40  in: E-learning

E-learning Masterclass Dermatologie - Module II De behandeling van handeczeem

Dit is de tweede e-learning binnen de Masterclass dermatologie, over handeczeem. Deze module gaat in op de Behandeling van handeczeem. Eerder verscheen de module 'Optimalisering van de diagnostiek van handeczeem'. Volgende e-learning: 'Het handeczeemspreekuur'.

Lees het hele artikel omtrentE-learning Masterclass Dermatologie - Module II De behandeling van handeczeem


Geplaatst op 08/10/2018 - 10:42  in: E-learning

E-learning The role of targeted therapy in advanced gastric cancer

Optimizing treatment sequencing strategies to improve patient outcomes. Deze e-learning bevat twee presentaties van het eerste European Gastric Cancer Conges (juni 2018, Leiden).

Lees het hele artikel omtrentE-learning The role of targeted therapy in advanced gastric cancerGeplaatst op 30/07/2018 - 14:19  in: E-learning

E-learning Masterclass Dermatologie - Module III Het handeczeemspreekuur

Dit is de derde en laatste e-learning binnen de Masterclass dermatologie, over handeczeem. Deze module gaat in op het Handeczeemspreekuur. Eerder verschenen de modules 'Optimalisering van de diagnostiek van handeczeem' en 'De behandeling van handeczeem'.

Lees het hele artikel omtrentE-learning Masterclass Dermatologie - Module III Het handeczeemspreekuur


Geplaatst op 27/06/2018 - 12:35  in: E-learning

E-learning Masterclass Dermatologie - Module I Optimalisering van de diagnostiek van Handeczeem

Dit is de eerste e-learning binnen de Masterclass dermatologie, over handeczeem. Deze module gaat in op de diagnostiek. Volgende e-learnings zijn: 'De behandeling van handeczeem' en 'Het handeczeemspreekuur'.

Lees het hele artikel omtrentE-learning Masterclass Dermatologie - Module I Optimalisering van de diagnostiek van HandeczeemGeplaatst op 25/05/2018 - 13:01  in: E-learning

E-learning Understanding immunoscience

[CME] A guide for specialists working with immunotherapies

Lees het hele artikel omtrentE-learning Understanding immunoscience


Geplaatst op 18/04/2018 - 15:09  in: E-learning

E-learning Immune related biomarkers

[CME] After completing this e-learning you will have a broader knowledge of: • The definition and potential role of biomarkers in oncology • The basics and clinical relevance of immune-biomarkers in particular PD-L1, TMB and MSI • The potential benefit and challenges of each of these biomarkers in the near future

Lees het hele artikel omtrentE-learning Immune related biomarkers