Service

Algemeen

Wat is Mednet?

Mednet is een website voor artsen, dat wordt uitgegeven door Springer Healthcare in Houten. Op Mednet.nl vindt u de Mednet TV uitzendingen, Mednet bijeenkomsten, e-learning en nog veel meer. Alle informatie is nauwgezet afgestemd op de behoefte van de zorgprofessional.

Door wie wordt Mednet uitgegeven?

Mednet wordt uitgegeven door Springer Healthcare in Houten. Springer Healthcare is een mediabedrijf gericht op de gezondheidszorg. Wij bedenken samen met onze partners hoe zij het meest effectief hun klanten kunnen bereiken.

Respecteert Mednet mijn privacy?

Mednet gaat zeer zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw (persoons)gegevens en stelt deze niet ter beschikking aan derden. Lees ook onze privacyvoorwaarden.

Inloggen

Ik kan niet inloggen

Mednet is een besloten website die alleen toegankelijk is voor BIG-geregistreerde medici. Om kosteloos toegang te verkrijgen tot de website, dient u zich eenmalig te registreren. Dit kan onder Inloggen. De registratie duurt slechts enkele minuten. Als u reeds geregistreerd bent als gebruiker van Mednet, dan kunt u in het inlogscherm eenvoudig inloggen aan de hand van het door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt

U kunt uw wachtwoord eenvoudig hier opvragen. Na het invullen van uw e-mailadres krijgt u uw wachtwoord binnen enkele minuten toegestuurd.

Ik ben mijn inloggegevens vergeten

Uit privacyoogpunt verstrekt Mednet nooit e-mailadressen. Als u niet meer weet met welk e-mailadres u zich bij Mednet.nl heeft geregistreerd, dan kunt u hier uw wachtwoord opvragen. Alleen op deze manier kunnen wij garanderen dat er door derden geen misbruik wordt gemaakt van uw persoonlijke gegevens. Na het invullen van het registratieformulier krijgt u met uw nieuwe account direct toegang tot Mednet.nl.